Irodánkról bővebben

Csapatunk az innovatív megoldásokban hisz, ezért valami újat szeretnénk ajánlani, hogy a hozzánk tartozó cégek pénzügyi dolgai megfelelően működhessenek. Ma már számos olyan segítség nyújtási lehetősége van egy könyvelőnek, amivel biztosíthatja a gördülékeny együttműködést az ügyfeleivel. Szinte minden cégben adódnak problémák, ennek kiküszöbölésére a kommunikáció és a helyzetmegoldóképesség mellett, nagyon fontos a szűkös határidők betartása. Azok, akik élnek ezekkel a lehetőségekkel a szakmában, áthídalhatják az összes olyan akadályt, ami ez idáig a problémák forrása volt. Ezek közé tartoznak pl: Az eltűnt számlák, ami egy nagyobb összegnél kellemetlenül érinthette az adott cég tulajdonosát, hiszen egy áfakörös gazdasági társaság az áfa vissza igénylése után rengeteg pénzt takaríthat meg a számláinak köszönhetően. Ezen felül vannak még olyan esetek, ahol az adatokat be kellett kérni hiánypótlás céljából. Ezt egy program segítségével áthídaljuk, és bekérjük az adatokat ami a cége bejegyzésekor rögzítésre került. Ezen felül a programunk az egyik legújabb, leginnovatívabb könyvelési szoftverek közé tartozik, aminek a segítségével az Ön kimenő és bejövő számláit rögtön a programba importálhatjuk, ezáltal ha Önnek nem fontos, hogy a kezünkbe adja a számlákat havonta, akkor csak a fontos ügyekkel kapcsolatossan kell személyesen találkoznunk a cég igényei szerint.

Irodánk legfontosabb alappillére az ügyfél és könyvelő közötti bizalom kialakítása, emelett pedig egy olyan ár-érték arány meghatározása, amely mellett mindkettő fél elégedettnek mondhatja magát, ezzel segítve a magyar kisvállalkozókat, vagy akár a kezdő vállalkozókat is.
Fiatalos, dinamikus csapatunk a legújabb technikai akadályokat is könnyedén áthidalja.
Könyvelési felelősségbiztosítással rendelkezünk, így nem érheti Önt semmilyen kellemetlen meglepetés. Minden jogszabályt betartva segítjük ügyfeleinket a törvényes adóoptimalizálás megtartásában, hogy év végén ténylegesen egy nyereséges céget tudjunk zárni, amely teljes mértékben "NAV álló".