Foodpanda űrlap

Üdvözöljük!

Figyelmesen olvassa el a kitöltési útmutatót, fontos, hogy irodánk csak a futár tevékenységgel foglalkozik !


1. Megbízási forma kiválasztása:


Átalányadózás folyamatos megbízás: Tartalmazza az egyszeri megbízásban foglaltakat, plusz a havi könyvelés vezetését, havi/éves bevallások elkészítését, tájékoztatást a havi fizetendő adókról és járulékokról, táppénz igénylést, szüneteltetést/megszüntetést, adókalkulációt, és a hatóságok előtti képviseletet. (Ár: nettó 11.015 Ft+Áfa).  


2. Főállású vagy mellékállású: 

(Főállású egyéni vállalkozó: Nincs heti 36 órát meghaladó munkaviszonya, valamint nem nappali tagozatos tanuló, nem nyugdíjas.

Mellékállású egyéni vállalkozó : Van heti 36 órát meghaladó munkaviszonya, vagy nappali tagozatos tanuló, vagy nyugdíjas.)


3. Személyes adatok megadása: (Telefonszám, Név, TAJ-szám, Adóazonosító jel, Ügyfélkapu belépéshez felhasználónév és jelszó.). Az adatok az egyéni vállalkozás indításához szükségesek.


4. A saját email címét adja meg a kapcsolattartáshoz : Az e-mail cím megadásával válaszüzenetben elküldjük Önnek (elektronikus aláírással ellátva, hitelesített formában) az átalános szerződési feltételeket és a könyvelési megbízási szeződést. Ennek átolvasása után, válaszüzenetben írja meg, hogy "elfogadom a szerződésben foglaltakat". Ezzel a szerződéseket aláírtnak, és elfogadottnak tekintjük. (A szerződés határozatlan idejű, bármely fél által bármikor felmondható.)


5. Adja meg a vállalkozás székhelyét: Ez lehet az Ön saját lakcíme, illetve tartózkodási helye. 


6. Adja meg mikor szeretné, hogy elindítsuk a vállalkozását: A megadott időponttól fog élni a vállalkozása. (természetesen az adatok megadását követően felvesszük önnel a kapcsolatot és egyeztetünk Önnel.)

Ha bármilyen kérdése merűlne fel az űrlap kitöltésével kapcsolatban, hívja irodánk elérhetőségét: 06/30 608-24-15

A lap alján letölthető adatkezelési tájékoztatónk. 
Irodánk csak KATA hatálya alá tartozó valamint átalányadózó futár egyéni vállalkozókkal foglalkozik.

A helytelen adatok megadásáért felelősséget nem vállalunk! 

 

Itt található egy link, amivel segítséget szeretnénk nyújtani a  KATA és az átalányadózási forma összehasonlításához:


https://calculator.actegon.com/
Üdvözöljük a Covenant weboldalán! Töltse ki a lent található űrlapot a helyes adatokkal, és kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!